Even voorstellen…Gitte Tønner

Geplaatst door Secretariaat 2 augustus 2018

Gitte is van oorsprong Deense, maar woont al sinds 2004 in Nederland. Haar eerste kennismaking met Nederland was een jaar eerder tijdens een fietstocht van Denemarken naar Ierland. Ze vond het hier gelijk zo leuk dat ze besloot om, na het afronden van haar opleiding tot chiropractor aan de Syddansk Universitet, terug te keren.
Gitte begint haar loopbaan in 2004 bij een chiropractiepraktijk in Emmen. In de jaren die volgen doet ze ervaring op bij in totaal 9 praktijken verspreid over Nederland. Uiteindelijk opent ze in 2009 de deuren van haar eigen praktijk Chiropractie Tønner in Amsterdam. Naast haar werk, vervult Gitte al 8 jaar een bestuursfunctie binnen de NCA en is nu sinds een klein jaar voorzitter.
Zij vindt het prettig om in Nederland te wonen en te werken omdat het zo heerlijk centraal ligt in Europa. De taal is lastig, maar ook grappig. Het accent zal altijd wel een beetje blijven. 😉
In de toekomst ziet Gitte de chiropractor als de huisarts van het bewegingsapparaat. Een specialist met een brede kennis die veel patiënten direct zelf kan helpen, maar ook in staat is om door te verwijzen naar meer specialistische hulp wanneer nodig.
Naast haar werk, heeft Gitte ook nog tijd voor haar hobby’s reizen, boeken lezen en fotografie. Ook is ze al sinds haar studietijd in de spinningzaal te vinden, nu steeds vaker gecombineerd met kracht en core fitness.
Als NCA zijn we heel blij met de enorme inzet van onze voorzitter voor onze vereniging en de chiropractie in het algemeen.

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over bijzondere personen en prestaties binnen de chiropractie.

 

Deel

Vind een
chiropractor
bij u in de buurt

Zoek eenvoudig op postcode of plaatsnaam

Zoek direct bij u in de buurt

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief