Even voorstellen….Annemarie de Zoete

Geplaatst door Beheerder 6 september 2018

Vandaag in de rubriek ‘Even voorstellen’: Annemarie Roosenberg – de Zoete.

Annemarie zet zich al jaren in voor het broodnodige wetenschappelijke onderzoek voor de chiropractie als gediplomeerd Epidemiologe. Ze is als zodanig ook lid van de wetenschapscommissie van de NCA. Wij waarderen haar zeer gedreven inzet enorm en stellen haar graag verder aan u voor.

Annemarie besloot, na enige tijd geneeskunde te hebben gestudeerd, toch voor chiropractie te kiezen. Ze studeerde af in 1990 aan het Anglo European College of Chiropractic en heeft zich ook gespecialiseerd in de sportchiropractie.

Zoals aangegeven is Annemarie zeer actief voor het wetenschappelijk deel van de chiropractie. Eerder onderzoek van haar werd gepubliceerd in het toonaangevende vakblad “Spine”. In 2003 won ze samen met radioloog Dr. Algra de “Pieter van Foreest Prijs” voor het beste onderzoek vanuit het Medisch Centrum Alkmaar. Haar onderzoeken hebben inmiddels geleid tot publicaties in gerenommeerde vakbladen. In mei van dit jaar ontving Annemarie nog de tweede prijs van de ECCRE (zie foto) voor haar promotie onderzoek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam naar lage rugklachten door middel van Individuele Patiënt Data Analyse.

Het is ongelofelijk, maar naast haar inzet voor wetenschappelijk onderzoek, werkt Annemarie ook nog ‘gewoon’ als chiropractor bij
Chiropractie Roosenberg in Heiloo. Haar vrije tijd brengt Annemarie graag sportief en creatief door. Als echte duizendpoot leest ze ook nog ongeveer alles en geniet ze van de kinderen.

Annemarie, wij bewonderen je enorme gedrevenheid en inzet voor de chiropractie. Echt top en ga zo door!

Deel

Vind een
chiropractor
bij u in de buurt

Zoek eenvoudig op postcode of plaatsnaam

Zoek direct bij u in de buurt

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief