BN’er Sander Janson ambassadeur chiropractie:

Geplaatst door Beheerder 19 februari 2019

‘JE GAAT JE EEN ANDER MENS VOELEN’

Naam: Sander Janson

Woonplaats: Scheveningen

Geboren: Schiedam, 10 april 1970

Bekend van o.m.: CampingLife, SnowMagazine en www.xploreibiza.com

“Na een behandeling van chiropractor Erik Stegeman ga ik altijd met een glimlach naar huis. Dan voel ik me weer helemaal fit.” Van de skiënde presentator/ondernemer Sander Janson (48) geen kwaad woord over chiropractie. “Zes jaar geleden ging ik door mijn rug. Een vriend raadde de chiropractor aan. Ik had wel bedenkingen over het zogenaamde ‘kraken’, maar ben toch gegaan. Ik vond de behandelingen best prettig. Ging heel relaxed naar huis. Erik legde me rustig en duidelijk uit wat er met mijn lijf aan de hand was. Mijn spieren waren verkrampt door stress, waardoor mijn lichaam langzamerhand scheef was gaan staan.

Ik had er toen geen notie van. Tegenwoordig luister ik heel goed naar mijn lijf. Ik voel het soms zelf als een wervel gedraaid is. Dan ga ik meteen naar de chiropractor om te voorkomen dat de situatie echt uit de hand loopt. Ik heb een gevoelige onderrug. Daarom ga ik soms ook ter preventie naar de praktijk. Als iets in mijn hoofd zegt dat ik naar de chiropractor moet, dan aarzel ik geen moment. Grijp ik de telefoon en maak meteen een afspraak. Zo wordt eens in de zoveel maanden alles weer in balans gebracht: Heer-lijk! Vaak krijg ik ook een aantal lichamelijke oefeningen mee om thuis te doen. Ik haat huiswerk, maar die oefeningen doe ik altijd. Die helpen mijn lijf in shape te houden en dat is niet onbelangrijk als je voor je werk elk jaar op ski’s van berghellingen moet snellen.

Chiropractie is niet alternatief, wat mij betreft. Maar mijn moeder had er niks mee. Laten we zeggen dat ze zeer sceptisch was. Maar niets is wat het lijkt, zeg ik altijd. Toen ze op een gegeven moment klachten kreeg, is ze toch gegaan. En nu is ze dolblij dat ik er bij haar op heb gehamerd ook naar Erik te gaan. Eigenlijk zou iedereen af en toe naar de chiropractor moeten gaan, want dan voel je je een ander mens. Dan stroomt de energie weer door je lijf.” (Ap van den Berg)

Naam praktijk: Praktijk Chiropractie Stegeman, Scheveningen

Bijzonderheden: Naast doorsnee Nederlanders en BN’ers behandelen Erik Stegeman en zijn collega’s ook steevast dansers van Het Nederlands Danstheater.

Deel

Vind een
chiropractor
bij u in de buurt

Zoek eenvoudig op postcode of plaatsnaam

Zoek direct bij u in de buurt

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief