De 14de editie van Chiropraktisch is uit!!

Geplaatst door Beheerder 10 oktober 2018

Dit is de 14de editie van Chiropraktisch! De informatiekrant die door de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) voor het zevende jaar wordt uitgegeven. In deze editie wordt aandacht besteed aan hoe veilig, efficiënt en doeltreffend chiropractie is, oftewel chiropractie is heel gewoon. Verder kunt u onder andere ook artikelen lezen over bijvoorbeeld het opzetten van een chiropractiepraktijk in Uganda en samenwerking met fysiotherapeuten en een Belgische chiropractor die in dienst is bij de Belgische voetbalbond. Daarnaast hebben ook onze vaste rubrieken weer een plaatsje in de krant gekregen zoals de oefeningen, de column en chiropractie en wetenschap.

De PR-commissie van de NCA wenst u opnieuw veel leesplezier. Het geeft ons voldoening om te merken dat u de informatie in onze krant enorm waardeert. Wij nodigen u dan ook van harte uit een exemplaar mee naar huis te nemen, om zelf te lezen of met anderen te delen. Wilt u zelf een bijdrage leveren door uw ervaring met ons te delen of misschien adverteren, laat het ons weten. Uw reactie zien wij graag tegemoet op info@nca.nl. Wilt u ook via social media op de hoogte blijven, volg ons dan op Facebook en op Instagram. Hier posten wij het laatste nieuws en leuke weetjes over chiropractie en nog veel meer!

Wilt u meer informatie hebben over chiropractie, een chiropractor, of een bepaald onderwerp, dan kunt ook een kijkje nemen op onze website
www.chiropractie.nl.

Deel

Vind een
chiropractor
bij u in de buurt

Zoek eenvoudig op postcode of plaatsnaam

Zoek direct bij u in de buurt

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief