De 13e editie van Chiropraktisch is uit!

Geplaatst door Beheerder 24 april 2018

Dit is de 13de editie van Chiropraktisch! De informatiekrant die door de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) voor het zevende jaar wordt uitgegeven. In deze editie wordt aandacht besteed aan werkgerelateerde klachten. Zware arbeid en arbeid en arbeid onder zware of moeilijke omstandigheden. Verder kunt u onder andere ook artikelen lezen over bijvoorbeeld het opzetten van een chiropractepraktijk in Uganda en hoe gezond sporten is. Daarnaast hebben ook onze vaste rubrieken weer een plaatsje in de krant gekregen zoals de oefeningen, de column en chiropractie en wetenschap.

De PR- commissie van de NCA wenst u opnieuw veel leesplezier. Het geeft ons voldoening om te merken dat u de informatie in onze krant enorm waardeert. Wij nodigen u dan ook van harte uit een exemplaar mee naar huis te nemen, om zelf te lezen of met anderen te delen. Wilt u zelf een bijdrage leveren door uw ervaring met ons te delen of misschien adverteren, laat het ons weten. Uw reactie zien wij graag tegemoet op info@nca.nl.

Wilt u ook via social media op de hoogte blijven, volg ons dan op Facebook en op Instagram. Hier posten wij het laatste nieuws en leuke weetjes over chiropractie en nog veel meer!

Wilt u meer informatie hebben over chiropractie, een chiropractor, of een bepaald onderwerp, dan kunt ook een kijkje nemen op onze website  www.chiropractie.nl.

Deel

Vind een
chiropractor
bij u in de buurt

Zoek eenvoudig op postcode of plaatsnaam

Zoek direct bij u in de buurt

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief