16 oktober: de Dag van de Wervelkolom

Geplaatst door Beheerder 16 oktober 2014

Vandaag, 16 oktober, is het World Spine Day: de dag van de wervelkolom. World Spine Day is geïntroduceerd door the Bone and Joint Decade, een non-commerciële organisatie die als doel heeft wereldwijd de kwaliteit van leven voor mensen met rugklachten en overige klachten aan het bewegingsapparaat te vergroten.

En laat dit nu precies zijn wat de Nederlandse Chiropractoren Associatie en haar leden ook als doelstelling hebben! World Spine Day is dus een uitstekende gelegenheid om heel Nederland erop te attenderen dat iedereen een wervelkolom heeft en dat daar maar beter een beetje zuinig mee omgegaan kan worden. Een correcte houding, voldoende lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl zijn namelijk voor ELKE rug van vitaal belang, of u nou klachten heeft of niet.

De NCA chiropractor is dè deskundige bij uitstek om de conditie van uw rug te beoordelen en indien nodig op een effectieve, veilige manier te behandelen. Ook kan de chiropractor u adviseren op het gebied van preventie, veilig bewegen en alle andere wervelkolom gerelateerde zaken. Kijk op www.nca.nl voor meer informatie en een erkende chiropractor bij u in de buurt.

Link naar www.worldspineday.org

Worldspine

Deel

Vind een
chiropractor
bij u in de buurt

Zoek eenvoudig op postcode of plaatsnaam

Zoek direct bij u in de buurt

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief